marți, 9 octombrie 2012

Peach sorbet with a touch of mint :)


A lovely hair clip consisting of a crocheted flower(unknown species :P ) and crocheted bubbles filled with polyester. Materials used:cotton,silk,porcelain bead,sand beads and a bit of textile.The bubbles are mounted on a wire clad in cotton thread,so their position is slightly adjustable. my shop



A unique hair band made of wire(treated anti oxidation,clad in cotton thread), decorated with crocheted flowers in cotton and silk.The big flower has in the center a green porcelain sphere.
It can be wear with casual outfits or with a cocktail dress. my shop



 Double face veil scarf. my shop


5 comentarii:

  1. Banda pentru par cu flori portocaliu-somon mi se pare super! Daca se mai poate comanda, cat ar costa?
    Ms mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Anca,
    Tocmai am vandut-o :). Pretul este de 30ron. Pot sa fac ceva asemanator la comanda(nu va iesi niciodata la fel, dar folosesc acelasi principiu,materiale si incerc sa respect proportiile). Sunt foarte ocupata momentan cu comenzile pentru Mos Nicolae si Craciun, dar pot incerca sa mai strecor o cordeluta printre caciuli mai spre sfarsitul saptamanii/weekend :). Putem vorbi pe Facebook(http://www.facebook.com/pages/Marmotescu/393237137416385) sau pe mail (anacristina.badita@gmail.com) pt detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa.. Daca poti face asa ceva ar fi super! Ms mult. Am sa dau cautare pe facebook ca sa vb. Pana atunci am sa te contactez pe mail.

      Ștergere
    2. Am primit bentita. E foarte faina! Culoarea e mai soft decat in pozele de pe blog dar e foarte bine asa. Acum am alta tema de casa: in ce pozitie sa o port. Dar ma lamuresc eu pana in primavara cand vremea imi va permite sa o folosesc. Multumesc mult.

      Ștergere
  3. cateodata sunt mici diferente de nuanta in functie de setarile monitorului...am folosit aceleasi materiale :). Ma bucur ca iti place si cred ca rezolvi tu problema pozitiei de purtare cat de curand :)). Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere